Handelsbetingelser – fosendelse

Når du sender dit guld

Min Guld Bank
Cvr.  35 78 00 41
Tlf. 28 59 72 92
Mail: info@mitguldbank.dk
Adresse:

PostBoks 468
8100 Aarhus C

Du skal være fyldt 18 år for at kunne handle hos os. Er du under 18 år, skal du have samtykke fra en forælder eller værge.

Udfyld formularen på vores hjemmeside

Find formularen her

I overensstemmelse med politiets vedtægter herom, er vi forpligtede til at føre oplysningerne om en eventuel handel ind i vores købs- og salgsbog, du skal derfor fremvise kørekort eller pas som legitimation.

 • Du bedes udfylde dit fulde navn, adresse og personnummer (fødselsdato) til dokumentation i købs- og salgsbogen.
 • Nummer samt E-mail bruges udelukkende til at komme i kontakt med dig.
 • Bank kontooplysninger bruges til overførsel af beløbet fra handlen.
 • Pakkens vægt bruges til label (Post Nord)
 • Som nævnt vedhæftes et billede af Pas eller kørekort.
 • Der skal vedhæftes et samlet billede af de genstande du sender, så det matcher det vi modtager som vores dokumentation iht. til vores forsikring. Sender du yderligere genstande er det på eget ansvar.

Alle oplysninger behandles fortroligt og bruges udelukkende i forbindelse med denne handel.

Når du sender dit guld til Min Guld Bank, anbefaler vi at du sender pakken i en boblekuvert eller i en kasse. For din egen sikkerheds skyld, anbefaler vi, at du taper din pakke godt ind og gemmer din kvittering for at pakken er indleveret på posthuset.

Følgende accepteres ved indsendelse af effekter til tilbudsgivning:

 • At Min Guld Bank foretager en lødighedsprøve, hvor der ridses på metallet for at konstatere indholdet.
 • At Min Guld Bank fjerner sten, perler, urværk m.m., (alt der ikke er ædelmetaller) inden ædelmetallet vejes for tilbudsgivning.
 • At Min Guld Bank udbetaler for metalværdien/metalindholdet for guld og ikke for design.
 • At ædelmetallet er dit og at det sælges frit og ubehæftet til Min Guld Bank.
 • Sidder der perler, ædelsten, urværk e.l. i dit guld, som du ønsker at beholde, skal du tage dem ud, inden du sender det til os. Alternativt skal der gives besked til os før vi behandler pakken på info@mitguldbank.dk, senest dagen efter du har modtaget dit pakkelabel, såfremt du ikke retter henvendelse vedr. sten mv. vil disse blive kasseret. Dit Guld Bank kan ikke garantere at sten mv. ikke ødelægges i processen med at blive fjernet – dette sker på kundens/dit ansvar. Såfremt sten mv. skal sendes retur modregnes din afregning kr. 72,50 til returforsendelsen eller du bedes manuelt overføre kr. 72,50 til Jyskebank:

Reg. nr: 5148 – Kontonummer: 0001154840

 • Min Guld Bank køber ikke sten, urværker mm, der ikke indeholder ædelmetaller.
 • Vi køber alt guld.

Når vi modtager din pakke:

Når vi har modtaget din pakke, kontakter vi dig ved modtagelsen og igen indenfor 1-2 arbejdsdage med et tilbud på dit guld. Prisen udregnes i henhold til vores dagspriser på www.mitguldbank.dk/guldpriser/ dagen hvor til tilbuddet afgives. Du vil modtage en e-mail med vedhæftet pdf. hvor udregningen for dit ædelmetal er specificeret, vi vil bede dig besvare e-mailen for at have skriftlig dokumentation for det aftalte.

Takker du ja til tilbuddet (skriftligt):

 • Tilbuddet accepteres skriftligt pr. e-mail til info@mitguldbank.dk,
 • Accepterer du at returretten frafalder og genstandene enten smeltes om til genanvendelse i industrien eller bliver solgt som brugte genstande.
 • Efterfølgende modtager du et færdigbehandlet afregningsbilag hvor dit afregningsnummer er tilføjet.
 • Vi overfører pengene til din bankkonto indenfor 2 bankdage fra accept af vores tilbud.

Takker du nej til tilbuddet (skriftligt):

 • Tilbuddet afvises skriftligt pr. e-mail til info@mitguldbank.dk,  

Hvis vores tilbud skulle vise sig ikke at leve op til dine forventninger, sender vi naturligvis dine genstande retur.

Du betaler i så fald for returforsendelsen på kr. 72,50 som du manuelt skal overføre til Jyskebank:

Reg. nr: 5148

Kontonummer: 0001154840

Selve tilbudsgivningen er gratis.

Vær opmærksom på at du har samtykket til at Min Guld Bank har måtte foretage en lødighedsprøve, hvor der ridses på metallet for at konstatere indholdet og at Min Guld Bank fjerner sten, perler, urværk m.m., (alt der ikke er ædelmetaller) inden ædelmetallet vejes for tilbudsgivning. Dine genstande du modtager i returforsendelsen kan således bære præg af dette.

 

Behandling af kundeoplysninger

Min Guld Bank behandler alle kundeoplysninger i overensstemmelse med gældende regler. Ved køb af varer på vores webshop accepterer du at du kan blive kontaktet telefonisk eller via e-mail ang. din ordre.

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med dit salg til Min Guld Bank har du givet en række personoplysninger, herunder særligt:

 • Dit navn
 • Din adresse
 • Din e-mailadresse
 • Dit telefonnummer
 • Kørekort nr (Krav fra myndighederne til vores kosterbog)
 • Din fødselsdato (Krav fra myndighederne til vores kosterbog)

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Politiet ligeledes adgang til ovenstående data.

Den dataansvarlige på mitguldbank.dk er Min Guld Bank.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til

Min Guld Bank
CVR-nr35780041

Adresse:

PostBoks 468

8100 Aarhus C
E-mail: info@mitguldbank.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, har du ret til at få dem rettet, så vi har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Ønsker du at udnytte din ret til ændring eller begrænsning af behandlingen af dine personoplysninger eller til dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare, da vi har pligt til at opbevare regnskabsoplysninger i 5 år, jf. bogføringsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at skrive til ovenstående mail.

Hvis du ønsker at klage over Min Guld Bank`s behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen

Borgergade 28,5.
1300 København
telefon 33 19 32 00
e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Klagemuligheder & Spørgsmål

Har du spørgsmål ang. En ordre eller generelle spørgsmål til hvordan et køb foregår, kan du ringe til os på 32 70 16 68 eller skrive en mail til os på info@mitguldbank.dk så skal vi med glæde hjælpe dig.

Har du en klage over et produkt eller andet er du velkommen til at kontakte os, så vi kan løse problemet. Min Guld Bank har Danmarks bedste kundeservice så mon ikke vi finder en løsning der tilgodeser begge parter. Vi vil i hvert fald gøre vores ypperste, for at du får en positiv oplevelse af os som firma og din handel med os.

Skulle det nu være tilfældet at det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Venlig Hilsen
Min Guld Bank

 

 

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere